Een mannelijke escort boeken in Apeldoorn en benieuwd naar de mogelijkheden? Kom vrijblijvend zonder verdere verplichtingen in contact met mij en stel al je vragen gerust zonder direct beslissingen te hoeven nemen.

Ik heb inmiddels meerdere vrouwen & stellen mogen vergezellen en verwennen, regelmatig ontvang ik een ontzettend lief berichtje met hoe zij het hebben ervaren met mij, vraag hier gerust om. (uiteraard zijn deze recensies anoniem)

Ben je maagd? Zit je seksleven in een sleur? Heb je een fetish of wens die je niet bespreekbaar durft te maken met je partner? Willen jullie eens ontdekken hoe het is om een extra man in bed te hebben? Ik heb binnen al deze situaties ervaring en doe al mijn dates met passie & gevoel.

Kun je thuis niet ontvangen, dan zit er in Apeldoorn een hele mooie Van Der Valk. Ben je bang om bekenden tegen te komen in een hotel, in overleg doe ik aan thuisontvangst. Wat natuurlijk ook kan is dat ik het hotel boek en jij rechtstreeks naar de liften toeloopt. Ben je benieuwd naar hoe ik eruit zie, neem dan gerust contact op.

Ik vind het altijd prettig om te videobellen zodat we allebei weten met wie we te maken hebben maar dit is natuurlijk geen must. Het helpt wel enorm om de spanning te laten zakken en het ijs te breken mocht het te spannend zijn. In principe is spanning niet heel erg nodig, ik ben een doodnormale man die je op straat tegen zou kunnen komen.