Deze pagina heb ik geschreven voor vrouwen van jong tot oud die nog maagd zijn. De reden dat ik deze pagina heb geschreven komt doordat ik in korte tijd 3 maagdelijke vrouwen heb mogen ontmaagden, wat voor mij uiteraard een grote eer is geweest en altijd zal blijven.

Maagd zijn is in mijn belevenis iets prachtigs en speciaals, dit mag je niet afwimpelen met zomaar een man. Een leeftijd als 32 jaar hebben en nog maagd zijn bestaat gewoon, schaam je er dus absoluut niet voor. Maar waarom zou je je laten ontmaagden door een ‘gigolo’? Die keuze maak je uiteraard zelf, het enige wat ik kan doen is je er zo goed mogelijk in kunnen begeleiden en helpen. Ik beschrijf graag kort hoe ik het zou kunnen doen, namelijk:

  • Online kennismaken via de mail / app; (liefst videobellen zodat je op je gemak raakt en erachter komt dat het niet super spannend hoeft te zijn, ik ben gewoonweg ook maar een man die je op straat zou kunnen tegenkomen)
  • Na het kennismaken laat je het idee even bezinken. Geen gehaast, alles op jou manier & tempo, ik zou het absoluut niet prettig vinden dat je geforceerd je maagdelijkheid verliest;
  • Sta je nog steeds achter je wens, dan plannen we een date in en kijken we wanneer het ons beiden goed uitkomt; (bij twijfel spreken we niet af totdat je er volledig achter staat, je mag de date gerust annuleren, wel ruim optijd a.u.b.)
  • Als we oog in oog met mekaar staan, geven we netjes 3 kusjes op de wang of een zoen op de mond en drinken we rustig even wat om het intieme ter herhaling te bespreken; (indien gewenst, direct actie kan natuurlijk ook)
  • We kleden ons rustig uit, kledingstuk voor kledingstuk;
  • Hierna gaan we lekker met elkaar zoenen & strelen, totdat jij aangeeft dat het nog steeds prettig voelt;
  • Voelt het nog steeds goed voor je, dan ga ik met mijn vingers richting je vagina, ik beweeg mijn vingers over je clit, ga heel langzaam met 1 vinger in je vagina en we wachten tot je voldoende nat bent;
  • Is je vagina nat genoeg, dan ga ik heel langzaam erin en op jou instructies bepaal ik mijn tempo, langzamerhand op jou teken ga ik steeds iets dieper en uiteindelijk beweeg ik steeds regelmatiger in en uit;
  • Doet het pijn of voelt het niet fijn, dan zeg je dit tegen mij, ik vraag hier ook regelmatig naar terwijl we bezig zijn;
  • We kunnen op ieder moment even pauzeren, ik ben de laatste voor wie je je stoer of sterk hoeft te houden!

Ik hoop met bovenstaande een kort maar duidelijk uitleg te hebben kunnen geven hoe het bijvoorbeeld zou kunnen gaan met mij. Staan er zaken in die ik niet heb benoemd dan is dat natuurlijk gewoon bespreekbaar en uit te voeren, alles op jou manier!