Ben jij op zoek naar een goedkope, ervaren, goed uitziende, besneden, jonge, humoristische gigolo in Nederland? Wacht dan niet langer en kom (discreet) in contact met mij. Ik ben actief in heel Nederland en bereken geen reiskosten, samen komen we tot een middelpunt in het land. (en een hoogtepunt!)

Ik heb al vele reizen verricht in de provincies Utrecht – Amsterdam – Rotterdam – Noord-Brabant – Den Bosch – Gelderland. Je boekt een hotel in een middelpunt van onze afstand, bij afname van meer van twee uur ben ik bereid om mijn prijs te verlagen zodat je een leuk hotel kunt boeken voor ons verblijf maar tegelijkertijd niet teveel geld kwijt bent aan het totaalplaatje, ik denk namelijk ook aan jou portemonnee. Wat natuurlijk ook kan is dat ik het hotel boek en jij rechtstreeks naar de liften toeloopt. In overleg kan ik je ook bij mij thuis ontvangen. Een gigolo boeken mag niet duur zijn voor vrouwen. Het is van de zotte dat gigolo’s ontzettend duur zijn ten opzichte van vrouwelijke prostituees, vrouwen hebben toch ook recht op betaalbare behoefte?!

Ik heb inmiddels meer dan 32 dates gehad. Ik doe dit voor mijn plezier en genot, niet voor het geld. Het lijkt mij erg leuk om een (onherkenbare) foto van je te mogen ontvangen. Dit is voor mij geen lopende band werk namelijk. Wil je geen foto sturen dan is dat uiteraard geen probleem, het is immers maar een wens vanuit mij.

Ik roep alle vrouwen in Nederland bij deze op om mijn website zoveel mogelijk te benoemen in forums/blogs zodat er een einde komt aan alle hoge prijzen van gigolo’s.