Op deze pagina beschrijf ik mijn ervaringen met stellen en mijn manier van daten met stellen.

Als stel daten met een extra man, je moet het als stel, maar ook als man van stel zijnde maar kunnen. Wat als hij onrespectvol is naar mijn partner toe? Wat als hij een grotere penis heeft dan ik? Wat als hij opdringerig is en een haantje? Wat als mijn partner verliefd kan worden op hem?

Bovenstaand beschrijf ik enkele situaties die kunnen voorkomen tijdens het inhuren van een gigolo / escort man. Het boeken van een extra man kan goed zijn voor jullie relatie maar ook compleet de andere kant opgaan. Gelukkig, mag ik met trots zeggen, dat ik tot dusverre alle scenario’s van te voren bespreekbaar maak en de gevaren/risico’s aangeef bij de stellen waarmee ik in contact raak. Dit bespreken wij aandachtig en bij lichte twijfel bij beide partijen, stellen we onze date uit. Het allerlaatste wat ik zou willen is het kapot maken van een relatie, ik geef jullie seksleven liever een extra boost. Ik mag enkel en alleen gezien worden als een extraatje.

Hoe ik omga met een stel? Graag bel ik of FaceTime ik met jullie zodat jullie weten met wie jullie te maken hebben. Ik bespreek samen met jullie de wensen & grenzen. Ik vraag tijdens de date regelmatig aan de man van het stel of alles nog prettig voelt. Ik houd gepaste afstand als het gaat om contact met de vrouw buiten de date om. (tenzij jullie aangeven dat het acceptabel is) Ik ben (te) respectvol, houd tijdens de date in de gaten hoe de man het ervaart en verplaats me in zijn schoenen.

Enkele ervaringen met stellen:

  • Ik mocht een verjaardagscadeau zijn voor een plezierig stel, dit was een snelle date aangezien ze bijna moesten uitchecken uit hun hotelkamer
  • Ik mocht een extra man zijn voor de vrouw van een stel, het begon met wat drankjes op het terras en hierna zijn de man en ik, de vrouw gaan verwennen, dit was een bijzondere ervaring, namelijk, de vrouw werd er helemaal wild van en kwam 2x intens hard klaar, zo’n ervaring had zij niet verwacht
  • Ik mocht een extra man zijn voor een hele liefdevolle stel, we hebben heel veel Whatsapp-contact gehad in een groepschat, vele zaken tot in de details besproken maar ook gewoon kletsen over de dagelijkse dingen in het leven, wat ik absoluut niet meer vergeet is dat de vrouw een A4’tje had gemaakt en op haar buik gelegd met ‘Neuk me gigolo’
  • Ik mocht een extra man zijn voor een Oekraïense stel die hun 25-jarige huwelijksjubileum vierden. Ik kreeg de opdracht om de vrouw te volgen naar het mindervaliden toilet, de camera aan te zetten: haar te zoenen + beffen + string uitdoen en haar string overhandigen aan haar man die netjes zat te wachten in het restaurant onder het genot van een whiskey. In de hotelkamer heb ik haar verder mogen verwennen terwijl de man aan het filmen was.

Willen jullie vrijblijvend meer informatie? Hebben jullie al een tijdje geprobeerd gratis een extra man via seksdating sites te regelen maar kwamen ze maar niet opdagen, waren het nepperds of fotoverzamelaars? Trap er niet meer in en neem gerust contact op met mij.