Een gigolo bestellen?

Dan ben je bij mij, bovenop mij en onderop mij bij het juiste adres. In welke situatie je ook zit, ik zal naar je luisteren en je meenemen naar een andere wereld, mijn wereld. Een gigolo bestellen is natuurlijk heel erg spannend, iemand die je totaal niet kent en misschien iets wat je partner niet mag weten…maak je niet druk, ik werk uitsluitend discreet. Er zijn ontzettend veel websites en fakers actief in de seksmarkt, bereid je alsjeblieft goed voor en bij twijfel: niet doen!

Heb je behoeften maar mag niemand dit thuis weten? Zie je het niet zitten om een hotel te boeken? Dan behoort een autodate of bij mij thuis ook tot de mogelijkheden. Wat natuurlijk ook kan is dat ik het hotel boek en jij rechtstreeks naar de liften toeloopt. Ik denk graag met je mee op basis van jou huidige situatie. Weet je wat je wil, hoe je het wil, wanneer je het wil en ben je klaar om vrijblijvend mailcontact of chatcontact te hebben? Mail naar info@goedkope-gigolo.nl, via Kik messenger ‘nedje117’ of privébericht mij via Twitter. (reactie binnen 24-uur). Geef in je mail aan op welke dagen & tijdstippen het uitkomt dat ik terugmail of terugchat, ik zou niet willen dat een ander meeleest als jij dat niet wil.

Welke diensten kan ik bestellen?

Op de voorpagina van mijn website staan mijn diensten. Is iets onduidelijk of heb je andere wensen/ fantasieën? Stuur dan gerust een mail voor meer informatie, ik bespreek alles graag met je om jou zo naar een andere dimensie te brengen. Niets is mij te gek, ik ben in principe grenzenloos, echter, doe ik absoluut niet aan poepseks.