Een gigolo bestellen in Vianen / Utrecht en benieuwd naar de mogelijkheden? Kom vrijblijvend in contact en stel al je vragen gerust zonder beslissingen te hoeven nemen.

Kun je thuis niet ontvangen, dan zit er in Vianen een prachtige Van Der Valk. Ook in Utrecht is er een gloednieuwe Van Der Valk geopend. Ben je bang om bekenden tegen te komen in een hotel, in overleg doe ik aan thuisontvangst. Ben je benieuwd naar hoe ik eruit zie, neem dan gerust contact op.

Ik bied vrijwel alle diensten aan, behalve poepseks. Heb je geen zin in een vluggertje? Bij afname van meeruren bied ik fikse kortingen aan. Ik heb inmiddels meerdere vrouwen & stellen mogen vergezellen en verwennen, vraag gerust naar de recensies.

Ben je maagd en bang om deze stap te nemen? Geen zorgen, ook hier heb ik ruime ervaring in. We kletsen hier uitgebreid over en bespreken alle mogelijkheden. Ik vind het altijd prettig om te videobellen zodat we allebei weten met wie we te maken hebben maar dit is natuurlijk geen must. Het helpt wel enorm om de spanning te laten zakken en het ijs te breken.