Wil jij een gigolo huren voor een leuke prijs? Gigolo gezocht maar bang voor de eerste stap? Vrouw zoekt gigolo maar durft niet? Wacht niet langer in spanning contacteer mij om de kosten te bespreken maar vooral: bespreken wat de wensen zijn, wat je huidige situatie is en hoe we discreet contact kunnen blijven hebben tot aan de daadwerkelijke geplande date.

Ik heb ongeveer 32 dates gehad die volledig discreet zijn verlopen. De partners raakten uitgekeken op hun vrouwen en zaten in een sleur. Om deze redenen hebben zij contact gezocht met mij. Dit zie ik als een positief iets want waarschijnlijk heb ik hun relaties gered en hoefden zij niet te scheiden doordat de vrouw haar behoeftes niet kwijt kon.

De vrouwen waarmee ik heb gedate zijn van allerlei verschillende nationaliteiten, van Iraans tot aan Turks tot aan Nederlands. Ik heb ruime ervaring in het zo discreet mogelijk plannen, ik help je hier graag bij. Dit kan per mail, per telefoon als we beide naar huis rijden vanuit ons werk, via Snapchat, Kik messenger, of via Whatsapp.